Publikationer

Skovlandbrug i praksis

Landbruget er i forandring, og landmænd vil de kommende år blive stillet over for mange nye krav. Landbrugsarealet skal understøtte biodiversitet, stoppe negativ klimapåvirkning, tilpasses klimaforandringer og i højere grad producere mad til mennesker og understøtte en plantebaseret dagsorden. Det er mange opgaver på én gang, men integration af træer i landbrugsdriften kan være en oplagt løsning på dem alle. Læs i dette katalog om aktuelle tiltag inden for skovlandbrugsdrift, fremtiden for skovlandbrug, de unges perspektiv samt biologen Dave Goulsons perspektiv på integration af træer i landbrugsdriften. Læs også om nyetablerede skovlandbrug, GPS-tracking af kvæg i skov, skovlandbrugsprodukter, frugtkonsulentens gode råd og meget mere.

Læs kataloget her

Skovlandbrug 2022

I kataloget kan du bl.a. læse en artikel af August Hermann Søndergaard, der har skrevet speciale i vores projekt ROBUST samt Lisa Mølgaard Lehmann, der skriver Ph.d. i samme. Du kan møde Lars Olesen, der har plantet flere tusinde valnøddetræer, og du kan læse om nogle af de landmænd, som vi har
etableret skovlandbrug hos de seneste år. Vi har også inkluderet en guide til træplantning og et opdateret kort over danske skovlandbrug.

Hent og læs kataloget

Luk (Esc)