Økologisk Landsforening

Økologisk Landsforening samarbejder med og varetager interesser for fire medlemsgrupper på tværs af værdikæden og fra jord til bord. De økologiske landmænd, virksomheder der sælger eller producerer økologiske produkter, professionelle køkkener og personlige medlemmer udgør tilsammen en stærk, demokratisk kerne, som arbejder innovativt og ambitiøst med økologi og bæredygtighed.

Julie Rohde Birk

Julie Rohde Birk er projektleder af ROBUST, leder af arbejdspakkerne 3, 4 og 6 og projektkoordinator i Økologisk Landsforening.

"Skovlandbrug er fremtidens landbrug, hvor naturen er en værdsat, nødvendig og prioriteret del af det at drive landbrug, og jeg er enormt glad for at bidrage til udviklingen."

Julie Rohde (1)

Rikke Thorøe Grønning

Rikke Thorøe Grønning er en af nøglepersonerne i arbejdspakke 4 og projektleder i Økologisk Landsforenings markedsafdeling.

Rikke Grønning

Dennis Weigelt Pedersen

Dennis er en af nøglepersonerne i arbejdspakke 4 og konsulent i Økologisk Landsforening.

Dennis

Mette Kronborg (orlov)

Mette Kronborg er økologikonsulent og faglige ressourceperson i skovlandbrug i Økologisk Landsforening. Hun har en Ph.d. i tropisk skovlandbrug og bred erfaring i klimaoptimering af økologiske bedrifter, herunder kulstoflagring i vedmasse.

”Træer giver mulighed for at dyrke jorden på en måde, som skaber samfundsnyttige effekter, der har potentiale til at gøre fremtidens landbrug til en del af løsningen på mange af de udfordringer, vi står over for i dag”.

Mette Kronborg (1)
Luk (Esc)